| | |

Το Psarokokalo σας προσκαλεί στην Καστέλλα, σ’ ένα φιλόξενο χώρο με σεμινάρια, εκδηλώσεις και δράσεις για την 7η τέχνη και τον πολιτισμό. Νέοι δημιουργοί, καταξιωμένοι στο χώρο τους καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να έρθουν σε επαφή με την 7η τέχνη και τον πολιτισμό μέσα από σεμινάρια, ημερίδες, δράσεις, προβολές.

Σκόπος του Psarokokalo είναι να καλλιεργήσει μια διαδραστική σχέση μεταξύ δημιουργών, καλλιτεχνών & μαθητών και να δημιουργηθεί μια ζωντανή κυψέλη που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα & που εν τέλει θα συνδιαμορφώσει την σύγχρονη κινηματογραφία & τον πολιτισμό. Μέσα από σεμινάρια, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, προβολές, εκθέσεις , ξεναγήσεις, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις.

Τα Σεμινάρια :
A’ Κύκλος 2017,
Διάρκεια: 11 εβδομάδες
Έναρξη: Νοέμβριος

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τη διεύθυνση και τον διδάσκοντα. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά & να εξασφαλίσετε τη θέση σας για τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε σπουδαστές & απόφοιτους σχολών κινηματογραφου, σε ανθρώπους που ήδη εργάζονται στη βιομηχανία, σε ηθοποιούς που τους ενδιαφέρει να αναπτυξουν την σκηνοθετική τους αντίληψη, αλλα & σε όσους δεν εχουν προηγουμενη εμπειρία πάνω στην κιν/ση, καθώς τα μαθήματα και η προσέγγιση ξεκινούν από τις βασικές αρχές.

Εισφορά & Εκπτώσεις

Η βασική εισφορά για την συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι 270€
Για την συμμετοχή σε δύο ή περισσότερα σεμινάρια του ίδιου κύκλου η εισφορά για το κάθε σεμινάριο είναι 240€
Για ανέργους η εισφορά είναι 240€ (µε την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά & να εξασφαλίσετε τη θέση σας για τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.

Καραγεώργης Σερβίας 3, Καστέλλα, Πειραιά
Τ. 210 422 1925, 693 090 2022
Ε. info@psarokokalo.eu , Site: www.psarokokalo.eu