Τα μέλη του Psarokokalo απολαμβάνουν όλα τα προνόμια του κινηματογραφικού προγράμματος, των εκθέσεων και των ειδικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, και μας βοηθούν να υπηρετούμε τους στόχους μας 365 μέρες το χρόνο. Δείτε τα αποτελέσματα της προσφοράς σας παρακάτω και γίνετε μέλη της κοινότητας του PSAROKOKALO σήμερα!

Οι προβολές Psarokokalo είναι με ελάχιστη συμμετοχή 3€.    

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Η δωρεά σας σήμερα μας βοηθάει να κάνουμε περισσότερα αύριο.

Η υποστήριξή σας βοηθάει το Psarokokalo να μοιράζεται ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το σινεμά ως τέχνη αλλά και ως μέσο εκπαίδευσης με το κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας ζωή στη δύναμη του κινηματογράφου.

Η προσφορά σας μας επιτρέπει να παρουσιάζουμε ένα πολυποίκιλο, πρωτοποριακό αλλά και πρωτότυπο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεγάλες εκθέσεις, προγράμματα εκμάθησης για παιδιά και ενήλικες, σχολικά εργαστήρια, διαδραστικές οικογενειακές δραστηριότητες, προβολές, ανοιχτές συζητήσεις και τόσες άλλες δράσεις.

Υποστηρικτές, σαν και εσάς, βοηθούν επίσης το Psarokokalo να διοργανώνει εξειδικευμένα προγράμματα που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πέρα από τους καθημερινούς λάτρεις του σινεμά.
Το πρόγραμμα «Special Delivery» παρουσιάζει προβολές, συζητήσεις και εργαστήρια απευθείας σε νέους λαϊκών, μη προνομιούχων γειτονιών.
Ταυτόχρονα το πρόγραμμα «Reel Comfort» παρέχει θεραπεία με όχημα το σινεμά σε ασθενείς με ψυχικές διαταραχές, βοηθώντας στην αποτελεσματικότερη θεραπεία τους.
Το Psarokokalo φέρνει ό,τι καλύτερο από την Ελληνική αλλά και διεθνή παραγωγή σε ένα κοινό που διαφορετικά δεν θα είχε ποτέ πρόσβαση σε ένα τέτοιο υλικό.
Και συνεχίζουμε να γιορτάζουμε το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του κινηματογράφου διατηρώντας τους θησαυρούς της Ελληνικής κινηματογραφικής ιστορίας αλλά και φροντίζοντας την νέα γενιά Ελλήνων σκηνοθετών.

Κάντε μια δωρεά και βοηθήστε μας να κάνουμε πολύ περισσότερα.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Και ένα μικρό δώρο από εμάς!

Σε αντάλλαγμα για την υποστήριξή σας το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους PSAROKOKALO σας δίνει τα απαραίτητα για να ολοκληρώσετε τη φεστιβαλική σας εμπειρία: βότανα και καρπούς της Ελληνικής Φύσης, T-Shirts, και τσάντες του φεστιβάλ, για να φιλοξενούν τα προσωπικά σας αντικείμενα!

Μπορείτε να κάνετε την αρωγή:

 1. Mέσω τραπέζης στον τραπεζικό  λογαριασμό
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  IBAN: GR 3501100630000006360744483
  ή μέσω Pay Palt.koumoutsi@gmail.com
  Στη συνέχεια, στείλτε την απόδειξη πληρωμής στο  e-mail info@psarokokalo.eu  για να σας αποσταλεί η επίσημη απόδειξη αρωγής καθώς και το δώρο σας.
 2. Στους χώρους διεξαγωγής του φεστιβάλ,
 3. Αυτοπροσώπως στη Σίφνο, στο You Are Here Concept Store, Απολλωνία.